Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Opiskelijalle

TIVIA-yhteisön jäsenenä voitat aina

Kokoamme yhteen alan opiskelijat ja ammattilaiset. Tehtävämme on huolehtia nykyisten ammattilaisten taidoista ja siitä, että Suomessa on tulevaisuudessakin rautaisia tietotekniikan ammattilaisia.

Tutustu TIVIAn toimintaan, jäsenetuihin ja liity nyt!

Vuoden 2017 jäsenmaksu opiskelijoille on 20 € tai 64 € jäsenyydestä riippuen. Jäsenmaksu määräytyy liittymisajankohdan mukaan. Opiskelijajäsenyys koskee alle 30-vuotiaita päätoimisia opiskelijoita.

Tutustu jäsenetuihin tästä.

Valitse jäsenyytesi:

"TTL:n (nyk. TIVIA) jäsenyydessä on hienointa se, että saa kuulua suureen IT-alan ammattilaisten yhteisöön. Yhteisöllisyys on omasta mielestäni kaikessa järjestötoiminnassa paras asia", miettii TTL:n toiminnassa aktiivisesti mukana oleva Jarkko Orava TTL tutuksi -haastattelussa.

Opiskelijajäsenyys kannattaa

"Opiskelijan kannattaa olla jäsen jo hyvien jäsenetujen takia, mutta eniten Tietotekniikan liiton (nyk. TIVIA) toiminnasta saa irti osallistumalla koulutuksiin ja tilaisuuksiin", Katariina Laakkonen, Houston Inc.

"Tapahtumissa verkostoituu muiden ammattilaisten kanssa ja tutustuu kiinnostaviin yrityksiin. Näistä kontakteista on hyötyä esimerkiksi työpaikan haussa valmistumisen jälkeen. Liiton jäsenenä saa myös paljon hyödyllistä tietoa, ja esimerkiksi palkkatutkimus (IT-ura-tutkimus) auttaa hahmottamaan oman osaamisensa arvon."

Tarjoamme opiskelijalle:

Mahdollisuuden verkostoitua

Tarjoamme puitteet - ole aktiivinen!

  • Luo suhteita alan ammattilaisiin
  • Käy tapahtumissa
  • Keskustele sosiaalisessa mediassa (LinkedIn, Facebook, Twitter)
Ajankohtaisia seminaareja ja koulutuksia - pidä tietosi ajantasalla!

Tarjoamme tietoa päivän kuumimmista puheenaiheista
FiSTB tarjoaa opiskelijoille ISTQB-perustason kokeen puoleen hintaan: 75 € + alv! Koe kannattaa suorittaa esim. omalla koululla suoritetun ohjelmistotestauskurssin jälkeen. Syllabuksen eli sertifikaattisisällön lukeminen on toinen edellytys kokeen läpäisemiseksi. www.fistb.fi

Vapaa-ajan toimintaa

Raskas työ vaatii raskaat huvit, niin myös opiskelu

  • Risteilyjä
  • Kyykkää
  • Melontaa
  • Ja paljon muuta
Yksityisyyttä ja tietoturvaa

TIVIA-yhteisön jäsenet saavat jopa yli 30 % alennuksen Freedome-sovelluksen käyttöoikeudesta. F-Secure tarjoaa jopa 40 % alennuksen F-Secure SAFE -tietoturvaohjelmiston käyttöoikeudesta.

Vakuutuksia

Edulliset vakuutukset Ifiltä ja Folksamilta.

Tutkimustietoa

Palkkatutkimus
IT-barometri

Lehtietuja

Jäsenetulehdet
Harrastelehdet

50 % jäsenalennus Fokus Median lehdistä (mm. Pelit, Auto Bild Suomi ja GTi-Magazine). Tilaa lehdet täältä.

30 % jäsenalennus Talentumin lehdistä (Arvoasunto, Arvopaperi, CIO, Fakta, Markkinointi&Mainonta, Mediuutiset, Metallitekniikka, Talouselämä). Lisätietoja.

Sanoma Magazinen lehtiä jopa –40 %. Tilaa niin monta lehteä kuin haluat itsellesi ja/tai vaikkapa lahjaksi, valikoitavana mm. Aku Ankka, Gloria ja Tiede. Tee tilaus tästä.