Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry | Finnish Information Processing Association

IT2018-sopimusehdot

IT2018-sopimusehdot on tehty helpottamaan sopimusten tekemistä IT-alan hankinnoissa. IT2018-sopimusehdot on tarkoitettu käytettäviksi kotimaisissa, yritysten välisissä IT-sopimuksissa. Yleisten sopimusehtojen lisäksi olemassa on erilaisia erityisehtoja esimerkiksi valmisohjelmistojen toimituksia ja ohjelmistojen ylläpitoa varten. TIVIA-yhteisön jäsenet saavat ehtojen verottomasta hinnasta 40 prosentin alennuksen.

IT2018-sopimusehtojen käyttö edellyttää voimassa olevaa lisenssiä, joka on mahdollista hankkia IT-ehtojen verkkosivulta. Ehdot myydään yritys- tai konsernikohtaisena käyttöoikeuslisenssinä, joka on voimassa vuoden kerrallaan. Yrityslisenssi kattaa sekä suomenkielisen että englanninkielisen version ehdoista. Yrityslisenssin hinta on 390 euroa + alv. Konsernilisenssin hinta on 1 950 euroa + alv.


IT2018-sopimusehdot

TIVIA-yhteisön jäsenille alennusta ehdoista

IT2018-sopimusehtojen oikeudenhaltijoiden (Keskuskauppakamari, Ohjelmisto- ja e-business ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Teknologiateollisuus ry ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry) jäsenet saavat ehtojen verottomasta hinnasta 40 prosentin alennuksen. Merkitse jäsenyys rastimalla tilauslomakkeen kohta ”Jäsenyritys” ja kirjoittamalla Lisätiedot-kohtaan minkä organisaation jäsen olet.

Lue lisää: http://www.it-ehdot.fi