Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Tapahtumat

Pohjois-Pohjanmaan Tietojenkäsittely-Yhdistys järjestää Oulussa tapahtuman IT-alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Hype-IT järjestetään 18.10.2017 kello 17.00 Oulun keskustassa Technopoliksen tiloissa osoitteessa Sepänkatu 20. Tapahtuman puheenvuorojen teemana on innostavat ja motivoivat aiheet IT-alalla työskentelystä nyt ja tulevaisuudessa.

PC-käyttäjät järjestää jäsenilleen maanantaina 23.10.2017 teemaillan/työpajan, jonka aiheena on kotiautomaatio ja älykaiuttimet. Tilaisuus järjestetään Helsingin kaapelitehtaan Watti-kokoushuoneessa alkaen klo 18.00.

MiitIT järjestää koko jäsenistölleen yhteisen syysseminaarin tiistaina 24.10. kello 17.30–21.00. Seminaari järjestetään ravintola Bottalla. Ohjelma rakentuu älyliikenteen ympärille ja tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun aiheen tiimoilta.

Uudet regulaatiot, asiakaskokemuksen kasvanut painoarvo ja uudenlainen kilpailu ajavat maksamisen muutosta. Vuoden 2018 alussa pankkien tulee avata rajapintansa myös muille toimijoille, ja ketterien toimijoiden ennustetaan vievän maksumarkkinoita aivan uuteen suuntaan. Ennakointi ja jatkuva uudistuminen ovat kilpailukyvyn säilyttämisen edellytykset sekä pankeille että maksuntarjoajille.

Innostu! IT:stä ‑seminaari tulee taas! Tule mukaan perjantaina 27.10.2017 Hotelli Caribiaan Turkuun kuulemaan, miten IT- ja ICT-alat näyttäytyvät yrityksille tänä päivänä. Seminaari kerää yhteen IT- ja ICT-alan tekijöitä Varsinais-Suomesta ja alasta kiinnostuneita ihmisiä ja yrityksiä Turun Holiday Club Caribian kokous- ja konferenssitiloihin. Seminaarin kattaus on jälleen huikea otos IT-maailmaa, ja sen puhujat ovat kovan luokan tekijöitä ja kertovat, millä tavalla IT/ICT on osana heidän toimialaansa ja minkälaisia ratkaisuja heillä on käytössään ja tarjottavana toisille.

TalentIT-messut ovat Suomen suurin ICT-alan rekrytointitapahtuma, jonne saapuu vuosittain sankoin joukoin tekniikan alan opiskelijoita ja alumneja sekä alasta kiinnostuneita. Tapahtuma kokoaa  Espoon Otahalliin yli 100 näytteilleasettajaa niin kansainvälisistä suuryrityksistä kuin lupaavista startup-yhtiöistä. Aalto in the Game -tapahtuma-alue yhdessä koodauskilpailun kanssa takaa monipuolisen katsauksen Aalto-yliopiston pelialan huikeaan osaamiseen.

Tietoturva ry on toiminut kuluvana vuonna jo kaksi vuosikymmentä. Toimintansa aikana yhdistys on kohonnut selkeästi Suomen suurimmaksi tietoturva-ammattilaisia yhteenkokoavaksi foorumiksi. Yhdistyksellä on noin 800 henkilöjäsentä ja 40 yritys- ja yhteisöjäsentä. Tämän johdosta Tietoturva ry haluaa juhlistaa 2.11.2017 tätä merkkipaalua juhlatilaisuudella Ravintola Bottalla.

TIVIA ja Halton järjestävät 6.11. klo 15.00–17.30 tapahtuman Työhuone Pasilassa. Iltapäivän aikana kuulet käytännönläheisesti miten henkilötietojen hallinnan projektista (IAM) rakennettiin keskeistä osaamista, jota nyt hyödynnetään IoT-ratkaisujen kehittämisessä.

TIVIA ja Viking Line tarjoavat ilmaisen päiväristeilyn Tallinnaan TIVIA-yhteisön naisjäsenille. Mukaan mahtuu 45 ensimmäiseksi ilmoittautunutta jäsentämme. Ohjelmassa on ruokaa ja juomaa, bussikuljetus e-Estoniaan, jossa on meille varattu esitys sekä laivalla kokoustilassa ennalta sovittua ohjelmaa.

MiitIT ry:n ICT Ladies -verkosto täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlia vietetään 16.11. Tekniskan salien tiloissa Helsingissä. Puhumassa ovat Sinikka Valla (ICT Ladies), Carita Lahti (Boyden) ja Cristina Andersson (Airo island).