Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Tulevat ja menneet tapahtumat

IT PRO on Helsingin Messukeskuksessa 29.–30.3. järjestettävä tapahtuma IT-ammattilaisille ja -asiantuntijoille kolmella kohdennetulla teema-alueella, jotka ovat avoinna kaikille. Tapahtuma on kehittynyt seitsemän kertaa järjestetyn ICTexpon tilalle. Tavoitteena on verkostoitua, kerätä ideoita ja löytää ratkaisuja. Kansainvälistä tarjontaa on tänäkin vuonna sekä esiintyjien että osastojen esille tuomana.

TIVIAn osaamisyhteisö Myynnin Pyöreä Pöytä järjestää 16.3.2017 keskustelutilaisuuden, jossa myynnin asiantuntijat Erkki Tuomi ja Sampo Suomalainen toimivat ohjelman alustajina. Tapahtuma kestää aamupäivän ajan. Tapahtuma on TIVIA-yhteisön jäsenille maksuton ja muille 150 €.

ICT Leaders Finlandin digitalisaatioteema jatkuu Digitalisaatio julkishallinnossa -seminaarin merkeissä helmikuussa. Puhumassa ovat Marco Halén, Heikki Saarinen, O-P Rissanen, Juha Koljonen ja Mikael Nylund. Tapahtuman päättää paneelikeskustelu illan aiheesta.

Työnantajille on Tampereen kaupunkiseudulla tarjolla osaavaa työvoimaa liiketoimintaa vauhdittamaan. Tampere HighTech Job Fair kokoaa työnantajia ja työnhakijoita yhteen Tampere-taloon keskiviikkona 25.1.2017. Paikalle odotetaan noin 100 työnantajaa ja satoja työnhakijoita.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten avointa dataa voi käyttää ja hyödyntää liiketoiminnassa ja muutenkin. Data on digitaalista raaka-ainetta. Avoin data on koneluettavaa dataa, jota kuka tahansa voi käyttää ja uudelleen käyttää ilmaiseksi – myös liiketoiminnassa.

Tivi Digital & Cyber Security 2016 yhdistää kyber-, digi- ja tietoturvallisuuden sekä liiketoiminnan jatkuvuuden ajankohtaisimmat trendit yhdeksi suureksi tapahtumakokonaisuudeksi. Osallistu tapahtumaan 24. marraskuuta ja kuule tulevaisuuden kehityssuunnista kansainvälisiltä ja kotimaisilta huippuguruilta sekä tapaa organisaatioiden turvallisuusbudjeteista päättävät henkilöt. TIVIA-yhteisön jäsenet pääsevät tapahtumaan etuhinnalla.

#ICTknowhow-hankkeen loppuseminaarissa esitellään hankkeen tuloksia ja työvälineitä digitaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Hanketta esitellään myös ohjausryhmän näkökulmasta, miten työkaluja sekä tuloksia voidaan hyödyntää kohderyhmän ulkopuolella digitaalisen kansalaistaidon kehittämiseksi. Lisäksi tilaisuudessa kuulija saa ajantasaista tietoa ammatillisen koulutuksen reformista. Sokerina pohjalla puhutaan oppimisen tulevaisuudesta. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu viimeistään 13.11.2016.

ItSMF-vuosikonferenssi keskittyy tänä vuonna olennaiseen. itSMF Finlandin 13. vuosikonferenssi järjestetään 10. marraskuuta 2016 Helsingissä, Hotelli Crowne Plazassa teemalla Focus. Vuosikonferenssissa puhaltaa uudistusten tuulet ja tulemme tarjoamaan osallistujille uudenlaisen tapahtumakokemuksen. Yksipäiväinen konferenssi tarjoaa rautaisannoksen tämän hetken ja huomisen tärkeimmistä ITSM-aiheista, iltaohjelmaa unohtamatta!

MARK Law&Case -seminaari on hyödyllinen aamupäiväseminaari, joka käsittelee markkinointiin liittyvää juridiikkaa useiden käytännön esimerkkien kautta. Seminaarin puhujina ovat juridiikan ammattilaiset Suomen johtavista asianajotoimistoista sekä mielenkiintoiset yritysedustajat.

Oletko ICT-alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita? Haluatko luoda kontakteja ja käydä mielenkiintoisia keskusteluja alan huippujen kanssa? Tai kenties päivittää tietouttasi ICT-alan tarjonnasta alan osaajille? TalentIT-messut on maamme laajin ICT-alan ja digitaalisten palveluiden osaajien kontaktointi- ja rekrytointitapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen alan opiskelijat, ammattilaiset ja työnantajat.