Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Tulevat ja menneet tapahtumat

TIVIAn jäsenyhdistys Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys on mukana järjestämässä projektiaiheista ammattitapahtumaa, jossa kuullaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja ketteristä menetelmistä ja niiden hyödyntämisestä projektitoiminnassa. Tapahtuma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen projektitoiminnan ja -johtamisen ammattilaisille ja projektiliiketoiminnasta kiinnostuneille.

Kevään markkinoinnin ajankohtaisseminaari pureutuu kasvun tekemiseen. Asiakasymmärrystä ja yrittäjähenkeä tarvitaan jokaisessa organisaatiossa. Ohjelmassa avataan näkymiä aiheeseen Englannista ja Hollannista käsin. Haasteet ovat yhteisiä, mutta voimmeko oppia jotain ajattelusta näissä maissa?

Seuraavaksi digitalisoidaan B2B-myynti ja -markkinointi! Johdonmukainen ja laadukas vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on entistä helpompaa digitalisaation ansioista. Kuluttajille suoraan tuotteita ja palveluita tarjoavat yritykset ovat jo lähteneet mukaan muutokseen, mutta B2B-puolella on vielä paljon hyödyntämättömiä mahdollisuuksia.

TIVIA ja ICT Leaders Finland järjestävät tietohallinnolle suunnatun seminaarin IT PRO -messujen yhteydessä 30.3.2017 klo 9.00–14.00 Messukeskuksen Kokoustamossa. Aamupäivällä teemana ovat tekoäly ja kognitiiviset järjestelmät sekä niiden johtaminen ja niihin varautuminen. Iltapäivällä esitellään toteutuneita caseja ja kokemuksia näiden soveltamisesta. Tapahtuma on jäsenille maksuton (ei-jäsenet 150 €) ja edellyttää ennakkoilmoittautumista.

TIVIA on vahvasti mukana tänäkin vuonna 29.–30.3. järjestettävässä IT-ammattilaisille suunnatussa tapahtumassa, Messukeskuksessa, omalla ohjelmalla, omalla yhdistyspäivällä sekä omalla osastolla 5c49, jossa on koko tapahtuman Speakers’ Corner.

TIVIAn toiminnanjohtaja Mika Helenius vierailee Seinäjoella torstaina 23.3. Inton ja EP:n Kauppakamarin aamukahvitilaisuudessa. Helenius herättelee alueen yrityksiä tiedon avulla johtamiseen sekä uuden liiketoiminnan luomiseen.

SeAMK Foorumi -luentosarja on ammattikorkeakoulun opetukseen liittyvistä teemoista ja ajankohtaisista aiheista koostuva esitelmä- ja asiantuntijaluentosarja. Tällä kertaa puhujana on TIVIAn toiminnanjohtaja Mika Helenius.

TIVIAn osaamisyhteisö Myynnin Pyöreä Pöytä järjestää 16.3.2017 tilaisuuden, jossa myynnin asiantuntijat Erkki Tuomi ja Sampo Suomalainen toimivat ohjelman alustajina. Tapahtuma kestää aamupäivän ajan. Tapahtuma on TIVIA-yhteisön jäsenille maksuton ja muille 150 €.

ICT Leaders Finlandin digitalisaatioteema jatkuu Digitalisaatio julkishallinnossa -seminaarin merkeissä helmikuussa. Puhumassa ovat Marco Halén, Heikki Saarinen, O-P Rissanen, Juha Koljonen ja Mikael Nylund. Tapahtuman päättää paneelikeskustelu illan aiheesta.

Työnantajille on Tampereen kaupunkiseudulla tarjolla osaavaa työvoimaa liiketoimintaa vauhdittamaan. Tampere HighTech Job Fair kokoaa työnantajia ja työnhakijoita yhteen Tampere-taloon keskiviikkona 25.1.2017. Paikalle odotetaan noin 100 työnantajaa ja satoja työnhakijoita.