Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

TIVIA CIO Elite -verkosto

Kansainvälinen EuroCIO-verkosto tarjoaa tietohallintojohtajille ympäri Euroopan mahdollisuuden jakaa parhaita käytäntöjä sekä pitää keskustelua yllä tietohallinnon avainasioista. Suomalaisille ohjelmisto-, teknologia- ja tietoturvayrityksille Euroopan laajuinen verkosto tarjoaa aivan uuden markkinan suorien kontaktien kautta. Verkoston toiminta on järjestetty kansallisten yhdistysten toiminnan kautta ja Suomessa EuroCIOta edustaa TIVIAn ”TIVIA CIO Elite” -verkosto.

EuroCIO järjestää lukuisia konferensseja, koulutuksia ja tapahtumia sekä valmistelee yhdessä EU-komission kanssa ICT-alan lausuntoja ja selvityksiä liittyen mm. osaamiseen, koulutukseen, lainsäädäntöön ja tutkimukseen.

Liittyminen

TIVIA CIO Elite -verkostoon liitytään joko hyväksymällä CIO-verkoston henkilökohtainen kutsu tai lähettämällä hakemus. Lisätietoja saat verkoston sihteeriltä (yhteystiedot alla). Kutsutut ja verkostoon hyväksytyt henkilöt saavat henkilökohtaisen kutsun tapahtumiin Suomessa ja Euroopassa jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Verkostoon voi nimetä yksi tai kaksi henkilökohtaista varahenkilöä, jotka voivat osallistua tilaisuuksiin yhdessä CIO:n kanssa tai tämän varahenkilönä.

Yhteisöjäseniemme, niin yritys- kuin julkishallinnon puolelta, CIO:t, joilla on myös TIVIAn henkilöjäsenyys, pääsevät mukaan TIVIA CIO Elite -verkoston lisäksi pohjoismaiseen NordicCIO:n toimintaan ja saavat käyttöönsä pohjoismaiset tapahtumat ja tutkimukset. Lisämaksusta verkostoon hyväksytty CIO saa myös EuroCIO:n jäsenyyden ja pääsee mukaan Euroopan laajuisiin tapahtumiin, tutkimuksiin ja verkostoon.

TIVIA EuroCIO -verkoston eurooppalaiset tutkimukset kuten CIO Competency, ICT Vendor and suppliers, CIO hot topics, CIO Govenance and policy sekä työpajojen muistiot ovat jäsenten käytettävissä.

Hae mukaan verkostoon osoitteessa: www.tivia.fi/eurociohakemus

Yhteystiedot

TIVIA CIO Elite
tivia(at)tivia.fi
Lars Sonckin kaari 12, 02600 Espoo

Mika Helenius
toiminnanjohtaja/EuroCIO-sihteeri
TIVIA
mika.helenius(at)tivia.fi
+358 400 264 432

www.eurocio.org