Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Sytykkeen laivaseminaari 5.–7.10.2017

Vuonna 1979 perustettu ja 1986 rekisteröity Systeemityöyhdistys SYTYKE ry lähtee risteilylle kohti tulevaisuutta lokakuun alussa yhdessä alan edelläkävijöiden ja opiskelijoiden kanssa jo 20. kerran. Tämän vuoden teemana on ”2037 – tiekartta tulevaisuuteen”.

Risteilyn teeman mukaisesti katsotaan yhdessä, miten matka on taittunut tähän asti ja miltä tulevaisuus näyttää seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana. Keynote Speakeriksi on lupautunut Risto Linturi, joka on kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu tulevaisuudentutkija. Teemaa jatketaan robotiikan, fintechin ja palvelumuotoilun keinoin unohtamatta kokonaisarkkitehtuurin osaamisyhteisön KAOS:n teemoitusta mallintamismenetelmien näkymistä.

Tietoturva on myös merkittävä osateema seminaarissa. Keskustelemme mm. identiteettivarkauksista ja tietoturvallisen järjestelmän rakentamisesta. Tietoturva liittyy myös moneen teemaamme kuten fintechiin ja palveluväyliin. Matkan aikana keskustelemme pääsihteeri Kimmo Rouskun johdolla siitä mihin Vahdin vinkkelistä yhteiskunta on menossa ja miten sinne kannattaisi mennä kriittisten tietojärjestelmien kanssa.

Mukana puhumassa on myös valtiovarainministeriön virkamies Maria Nikkilä, joka puhuu digitalisaation jälkeisestä ajasta. Viestintäviraston kyberturvallisuuskeskuksen Jarkko Saarimäen aiheena on organisaatioon kohdistuvat kyberuhkat.

Seminaarit käynnistyvät jo satamassa torstaina 5.10. klo 13, jolloin esiintymään pääsevät myös rannalle jäävät. Kahden päivän tiiviiden sessioiden aikana kuulemme yli 25 puheenvuoroa ja tarina jatkuu pitkälle iltaan. Palaamme matkalta lauantaina klo 10.30. Asiaohjelmiston lisäksi olemme varanneet matkalaisille ensiluokkaiset tarjoilut koko matkan ajaksi. Juhlaristeilylle odotamme ennätyksellistä osanottoa.

Risteilyn puitteissa teemme yhteistyötä TIVIAn ja sen jäsenyhdistysten parissa. Tarjoamme lisäksi julkishallinnon toimijoille, kaupallisille yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden yhteistyöhön ja puheenvuoroihin. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittaudu matkalle heti ja kysy lisäksi yhteistyömahdollisuuksista!

Tutustu ohjelmaan kokonaisuudessaan

Hinnat

  • Sytykkeen jäsen 250 €
  • Normaalihinta TIVIA-yhteisön jäsen 350 €
  • Opiskelijahinta 100 € (min. 3 hengen ryhmät)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Yhteistyössä mukana:

 

Tapahtumalaji: