Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Seminaariristeily naisjäsenille Tallinnaan 8.11.2017

TIVIA ja Viking Line tarjoavat ilmaisen päiväristeilyn Tallinnaan TIVIA-yhteisön naisjäsenille. Mukaan mahtuu 45 ensimmäiseksi ilmoittautunutta jäsentämme. Ohjelmassa on ruokaa ja juomaa, bussikuljetus e-Estoniaan, jossa on meille varattu esitys sekä laivalla kokoustilassa ennalta sovittua ohjelmaa.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Oma kokoustila tarjoaa hienot puitteet verkostoitua ICT-alan ammattilaisten kanssa, vaihtaa kokemuksia ja mielipiteitä sekä osallistua itse ohjelmaan, jossa matkan tarjoaja Viking Linen myyntipäällikkö Päivi Julkunen esittelee uusia vaihtoehtoja matkailuun sekä privaatisti että ryhmän kanssa. Meillä on ilo saada mukaan myös omasta jäsenkunnastamme pelialan verkottaja Sonja Ängeslevä, Neogames Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja, kertomaan aiheesta: ”Työelämän yhteisöllisyyden rakentaminen”. Kun palaamme laivaan, meillä on vielä yksi mielenkiintoinen esitys ruokailun lisäksi, kun lavalle astuu SKY-Cidesco kosmetologi Ville Äikäs meikkiopastuksen merkeissä. Matkan aikana vierailemme e-Estonia Showroomissa, johon voit tutustua ennalta tästä.

HUOM! E-Estonia vaatii vierailta rekisteriröitymisen, ja voit tehdä sen tämän linkin kautta https://www.123contactform.com/form-2941347/

Ohjelma ja aikataulu

10.30 Kokoontuminen Katajanokan terminaalissa ja matkakorttien jako
11.10 Siirtyminen laivaan, päällysvaatteille on varattu hyttejä
11.30 Viking XPRS lähtee kohti Tallinnaa
11.30 Kokousosastolla kevyt salaattibuffetlounas
12.15 Viking Linen ajankohtaiset kuulumiset, Päivi Julkunen, myyntipäällikkö, Viking Line
12.45 Työelämän yhteisöllisyyden rakentaminen, Sonja Ängeslevä, hallituksen puheenjohtaja, Neogames Finland ry ja tuotejohtaja, Unity Finland

14.00 Viking XPRS saapuu Tallinnaan
14.15 Bussikuljetus E-Estonia Showroomiin
14.45 E-Estonia Showroom esittely 
15.45 Kuljetus takaisin satamaan 
16.30 Kokoustilassa meikkiopastusta, SKY-Cidesco kosmetologi Ville Äikäs
18.00 Buffet-päivällinen, Viking XPRS lähtee kohti Helsinkiä – aikaa ostoksille!
20.30 Viking XPRS saapuu Helsinkiin

Muista passi tai uudenmallinen henkilöllisyystodistus mukaan matkalle!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittauduthan mukaan matkalle viimeistään 6.11. Mikäli joudut perumaan matkan, pyydämme ilmoittamaan siitä heti osoitteeseen ilmoittaudu(at)tivia.fi, jotta ehdimme tarjota paikkaasi seuraavalle jonossa olevalle henkilölle, kiitos.

Lämpimästi tervetuloa!

TIVIA & Viking Line

 

Tapahtumalaji: