Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Vuorovaikutuksella tuloksiin -laivaseminaari 14.–16.9.2016

Perinteinen Sytyke-laivaseminaari toteutuu TIVIA-laajuisena. Alan ammattilaiset ovat pääroolissa, olipa kyse esiintyjistä tai osallistujista!

Usein kyseessä ovat viestinnälliset haasteet

Kaksi suurinta syytä tietojärjestelmäprojektien epäonnistumiseen ovat huono kommunikaatio ja integroinnin ongelmat. Integrointikin on kommunikointia, mutta järjestelmien osien välillä. Projektien epäonnistuminen johtaa suuriin kustannuksiin ja viivästyksiin, jopa isoihin riitoihin.

Ketteryys ja jatkuva nopeutuminen ovat asettaneet viestintätaidot asiantuntijan työn keskiöön. Asiantuntija on keskeinen viestijä. Panostamalla asiantuntijan viestintätaitoihin saavutetaan parempaa tulosta.

Osallistumalla laivaseminaariin, saat käytännössä koettuja työkaluja parempaan viestintään. Sisältöinä ovat mm. liiketoiminta-arkkitehtuurin käyttäminen yhteistyön tuottajana, oikean tilannekuvan muodostamisen työkalut, projektin sisäisen viestinnän kokemukset, kokonaisarkkitehtuuri ja sen kuvausvälineet osana viestintää.

Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi seminaarissa on paljon työpajoja, keskustelua, törmäytyksiä sekä hiljaisen tiedon jakamista. Verkostoituminen alan ammattilaisten ja tekijöiden kanssa on lisäbonus, joka kannattaa hyödyntää.

Ilmoittaudu heti, aikaa enää 31. elokuuta asti!

Ajankohta: ke 14.9. klo 13 – pe 16.9.2016
Sijainti: Silja Serenade, Helsinki-Tukholma-Helsinki, Olympiaterminaali

Esite (pdf)

Puhumassa ovat mm.

  • Marc Lankhorst, BiZZdesign
  • Karri-Pekka Laakso, Reaktor
  • Jari Renko, Apotti
  • Pentti Virtanen, Tieturi
  • Anu Ylä-Pietilä, Trafi
  • Juha Siltanen, Gofore
  • Emilia Hjelm, Open Knowledge Finland
  • Milla Pennanen, Tietoala
  • Leyla Akgez-Laakso, Nordea
  • Jukka-Pekka Suonikko, VR

Tarkempi ohjelma.

Hintatiedot

350 €  Normaalihinta
300 €  Sytykkeen jäsenhinta
320 €  TIVIA-yhteisön jäsenhinta

Huomio! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.8.2016.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja:  http://www.sytyke.org/tapahtumat/laivaseminaari-2016-vuorovaikutuksella-tuloksiin-ammattilaiset-paaosissa/

Jos et vielä ole Sytykkeen ja TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu laivaseminariin jäsenetuhintaan. Lisäjäsenyys Sytykkeessä on vain 15 € /vuosi.

Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi Sytykkeen seminaarissa on paljon työpajoja, keskustelua, törmäytyksiä, verkostojen luomista ja hiljaisen tiedon jakamista.

Tiedustelut ja lisätiedot: mitro.kivinen(at)iki.fi

Lisätietoja (mm. sponsoriksi hakeminen) risteilystä löytyy tästä.

Tervetuloa!

 

Tapahtumalaji: