Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Fokus Median lehdet

TIVIA-yhteisön jäsenenä voit tilata Fokus Median lehtiä jopa 50 %:n alennuksella!

Tilaukset ovat jatkuvia ja tarjous koskee vain kotimaahan tehtäviä tilauksia (tilausehdot).

Tilaaminen

Lähetä viesti osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)fokusmedia.fi. Kirjoita viestiin yhteystietosi, mitkä lehdet haluat tilata sekä jäsennumerosi (= käyttäjätunnuksesi).

Voit tilata lehden myös lahjaksi. Kerrothan tällöin erikseen vastaanottajan yhteystiedot ja laskun saajan yhteystiedot.

Tilaus astuu voimaan seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Pelit 11 numeroa 47,50 € (norm. 95 €)

Retrosta uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun, Pelit-lehti käsittelee kaikkia pelaamisen ilmiöitä. Pelit-lehti kurkistaa pelinkehityksen kulissien taakse ja ottaa kantaa teollisuuden nykytilaan.

 

Auto Bild Suomi 16 numeroa 46,50 € (norm. 93 €)

Auto Bild Suomi tarjoaa eniten testejä, eniten uutuuksia. Suomen ajankohtaisin autolehti antaa hyödyllistä tietoa auton ostoon ja käyttöön. 

Lehden ydintä ovat uutuusmallien koeajot, testit ja isot vertailut. Suomalaisten suosikkimerkkien testaus suomalaisissa olosuhteissa on toimitukselle tärkeää.

 

Plaza Koti 8 numeroa 41,60 € (norm. 64 €)

Plaza Koti on moderni lifestyle-lehti sisustamisesta ja muotoilusta kiinnostuneille. Jokaisessa numerossa esitellään kolme tai neljä kaunista pohjoismaista kotia. Lehti tarjoaa teemanumeroissaan paljon inspiroivia ideoita ja ratkaisuja keittiön, kylpyhuoneen, makuuhuoneen ja olohuoneen sisustamiseen ja remontointiin.

 

Hifimaailma 8 numeroa 42,95 € (norm. 85,90 €)

Hifimaailma on laadukkaaseen äänen- ja kuvantoistoon erikoistunut lehti. Löydät Hifimaailmasta uusimmat tuotteet sekä viimeisimmät testit, kokeilut, vertailut ja opastukset: Stereolaitteet, kotiteatterit, verkkosoittimet, kaiuttimet, videotykit, televisiot ja uusin tekniikka – laadukkaista peruslaitteista highend-tasoon saakka

 

 

V8-Magazine 10 numeroa 44,50 € (norm. 89 €)

V8-Magazine kertoo kaiken amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta. Lehti tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Samoihin kansiin mahtuvat kiehtovat autoesittelyt meiltä ja muualta, alan tapahtumat ja tietysti ihmiset autojen takana.

 

GTi-Magazine 10 numeroa 44,50 € (norm. 89 €)

GTi-magazine kertoo kaiken tietämisen arvoisen autojen rakentelusta. Ulkoasultaan näyttävät, tekniikaltaan viritetyt autot vievät mennessään. Lehti kertoo, miten parantaa auton ulkonäköä, tekniikkaa ja ajettavuutta.