Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Jäsenkampanja 2015

Liity TIVIA-yhteisön jäseneksi nyt ja hyödynnä kampanjaedut!

Liittymällä kampanja-aikana 1.4.–30.6. TIVIA-yhteisön jäseneksi saat loppuvuoden jäsenyyden puolen vuoden hinnalla sekä kolmen kuukauden käyttöoikeuden kaikkiin Talentumin lehtiin (mm. Arvopaperi, Tekniikka & Talous, Markkinointi&Mainonta, MPC, Tivi) Summassa!

Etusi jäsenmaksussa on siis sitä suurempi mitä nopeammin liityt! Etu koskee kaikkia jäsenlajeja: henkilöjäsen, nuori opiskelija, aikuisopiskelija ja seniorijäsen.

Tutustu jäsenetuihin tästä.

Viimeaikoina toiminnassamme on tapahtunut paljon uutta. Muun muassa jäsenetumme ovat muuttuneet merkittävästi. Kotiin kannetun jäsenetulehden lisäksi tai sijaan sinulla on mahdollisuus valita digitaaliset jäsenetulehdet ja saat ICT-alan uutiset tuoreeltaan vaikkapa puhelimeesi.

Valitse jäsenyytesi näistä:

  • Perusjäsenyys (pääset mukaan kaikkiin jäsenyhdistyksesi ja TIVIAn jäsentapahtumiin sekä käytettävissäsi on muut yhteisön edut) kampanjahinta 29 € /loppuvuosi
  • Digietujäsenyys (kaikki perusjäsenyyden edut + ICT-kanava ja Tivi tai MPC Summa-palvelussa) kampanjahinta 42 € /loppuvuosi
  • Täysetujäsenyys (kaikki digietujäsenyyden edut + printtiversio Tivistä, MPC:stä tai Turvallisuus & Riskienhallinta -lehdestä) kampanjahinta 54 € /loppuvuosi

Muistathan, että jäsenedut eivät rajoitu vain kampanjaetuihin ja lehtiin vaan valitsemassasi jäsenyhdistyksessä sekä kattojärjestö TIVIAssa on tulossa paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja tutkimuksia myös loppuvuonna:

  • ICT-alan myynnin esteet sekä palkkatutkimus ilmestyvät vielä tänä vuonna jo julkaistujen tutkimusten lisäksi. Tutustu tutkimuksiin!
  • Koulutukset jatkuvat jäsenhintaan myös ensi syksynä. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi miten henkilötietoja saa käsitellä?
  • Kiinnostaisiko verkostoituminen ja asiantuntijapuheenvuorot aaltojen tahdissa? 16.–18.9. järjestetään laivaseminaari ”Teollinen Internet”, johon kaikki TIVIA-yhteisön jäsenet pääsevät mukaan alennettuun hintaan.